fbpx
Användbara svar - på 24h!
Performance Index
Missing image

När vi säger bollplank menar vi på studs!

Du har ständigt utmaningar, och vissa av dem skulle vara skönt att studsa mot någon extern: en erfaren och kunnig person med potential att bekräfta dina hypoteser, komplettera ditt tänk eller presentera nya väl underbyggda perspektiv.

På media720 finns just detta bollplank och nu är vi beredda att ta oss an dina utmaningar med ett helt nytt erbjudande - mer output på mindre än 24h!

Vi följer med passion den tekniska utvecklingens frontlinje med övertygelsen att en stor roll för för oss att spela är att kombinera spetsteknologi med våra erfarna ögon och skapa mer nytta för våra kunder.

Nu har vi ett erbjudande till dig som bygger just på detta: beskriv en utmaning du har, 8-12 frågor på vårt strukturerade sätt, så återkommer vi med ett dokument inom ett dygn där vi kombinerat den senaste moderna artificiella intelligensen med vår långa konsulterfarenhet.

Dokumentet du får kommer att strukturera dina funderingar, resonera kring innehållet och föreslå en väg framåt – och du kan använda som du vill. Inga kostnader eller andra åtaganden. Precis som om du själv provat en chattjänst, men där vi adderar en strukturerad ”Prompt” och går igenom resultatet med våra tränade ögon.

I startläget har vi förberett ett antal teman, välj den som passar dig. Om du har andra konkreta behov så skickar du ett mail: vi sätter snabbt upp en ny frågemall som passar dig!

The one page business plan | En kommunikationsplan | Upphandlingsprojektet

The one Page Business plan - en affärsplan på en sida

Jag har en plan, sa Sickan. Varje äventyr börjar med en plan, och om din nya affärsidé inte har det ännu så ta vi fram den första!

Men vad ska den innehålla då? Vad behöver jag ha med och vad kan vänta tills jag har en intresserad investerare?

Följ vår frågemall på 10 korta frågor, klicka på klar och du har ett utkast på mindre än ett dygn som vi är beredda att skriva under på!

Kommunikationsplanen

Nu närmar sig den stora dagen när vi går live med den nya satsningen, men du ligger efter med kommunikationsplanen… .

Ok, det löser vi snabbt. Besvara vårt lilla frågebatteri och du är startklar om ett dygn.

Vi ska handla upp ett nytt… X!

Att gå från nuläge till framtid innebär nästan alltid investeringar i nya system, men var börjar vi?

Hur kartlägger vi våra behov, krav och leverantörsalternativ? Hur tryggar vi integration, vilka befintliga processer påverkas och vilka tillkommer? Hur går implementationer till?

Svara på 10 korta frågor och ha en startpunkt om 24 timmar.