fbpx
2020-04-03 Björn Lorentzi

Vi fortsätter att arbeta för att stödja er!

Vi vet att det kan vara extra utmanande att driva ett företag just nu men vi vet också att det finns en hel del man kan göra under dessa tuffa och märkliga jobba-hemma tider. En av de viktigaste sakerna att tänka på just nu är att inte bli lamslagen utan att fortsätta att kämpa framåt. Det finns ljus i slutet av tunneln, vi lovar.

Vi ser att en hel del företag nu nyttjar tiden till planering och utvecklingstänkande. Planer som snabbt kan sättas till verket när allt återgår till mer normala tider för att då vara maximalt konkurrenskraftiga.

Vi på Media720 har valt att fortsätta att jobba på, för det mesta från våra respektive hemma-kontor och med en helt ny vana av att klara workshops och möten digitalt. Mycket av uppdragen handlar just nu om affärsutveckling till de av våra kunder som passar på att vässa sitt erbjudande, sin organisation, eller sina produkter. Precis som innan finns vi alltså här som en stödjande hand och står redo som ett bollplank för dig som behöver. 

I dessa tider av social distansering är det viktigt att inte glömma bort att vara social även digitalt så hör gärna av er om ni vill ta en digital kaffe med någon av våra konsulter.

Fortsätt tvätta händerna och hålla avstånd och framförallt ta hand om dig, din familj och dina anställda.

Tillsammans håller vi igång Sverige!

Kontakta någon av oss så pratar vi om hur vi kan hjälpa er, på ett sätt ni mäktar med i tiderna som råder. Här hittar du oss.