fbpx
2022-09-28 Björn Lorentzi

Kostnadsfritt mentorskap för deltagare på Tidskriftsdagen

Att ständigt utvecklas är helt nödvändigt. Idrottsstjärnor och chefer från näringslivet tar hjälp av coacher och mentorer för att utvecklas och hantera utmaningar, det kan du också göra.

Stolt partner till Sveriges Tidskrifter
Kenny Hallberg är en av våra erfarna mentorer
Kenny Hallberg är en av våra erfarna mentorer

En klar nackdel som chef är att vi ofta saknar någon att bolla med på riktigt. Vare sig vår egen utveckling eller strategiska beslut för bolaget. Visst diskuterar du med din chef och med medlemmarna i ditt team. Men samma idéer snurrar till slut bara runt. Extern input saknas ofta.

Precis som inom idrotten, där det är naturligt att lyssna till kloka råd från sin tränare, kan du som ledare ha stor nytta av att ta in input från externa experter.

Så vad bör göras?

Ta hjälp av någon som kan och förstår dina utmaningar och behov. Media720s seniorkonsulter är erfarna ledare som haft ledande roller på olika medieföretag innan vi blev konsulter. Vi arbetar dagligen med utvecklingsprojekt inom olika områden och för olika företag. Vi varvar det med mentorskap. En stark och värdefull kombination.

Och vad har du att förlora?
Ta chansen till personlig utveckling i en tid när förändringstempot och utmaningarna är högre och större än någonsin.

Kontakta oss redan idag!

Så här går det till:

  • Vi bokar ett kort telefonmöte där du får berätta lite om dig och vad du har behov av att bolla.
  • Vi bokar in ett mentormöte på 90 minuter.
  • Mentormötet ska genomföras senast 31/1-2024 för att vara kostnadsfri.
  • Du och ditt företag ska vara medlem i Sveriges Tidskrifter.

Så bokar du

Boka ditt kostnadsfria möte här och ett kort förmöte med oss på 720 innan din workshop för att gå igenom dina önskemål. Du kan även maila oss direkt på info@media720.se