fbpx
2023-11-14 Daniel Cedergren

Gratis mentorspass för personlig och professionell utveckling

Att löpande arbeta med sin personliga utveckling är direkt avgörande för att lyckas i yrkeslivet. Våra idrottsstjärnor och chefer från näringslivet tar hjälp av coacher och mentorer för att utvecklas och hantera utmaningar. Nu har du chansen! Vi erbjuder dig ett mentorpass med en av våra erfarna mentorer helt utan kostnad och förpliktelser.
Kenny Hallberg är en av våra erfarna mentorer
Kenny Hallberg är en av våra erfarna mentorer

En klar nackdel som chef är att vi ofta saknar någon att bolla med på riktigt. Vare sig vår egen utveckling eller strategiska beslut för bolaget. Visst diskuterar du med din chef och med medlemmarna i ditt team. Men samma idéer snurrar till slut bara runt. Extern input saknas ofta.

Precis som inom idrotten, där det är naturligt att lyssna till kloka råd från sin tränare, kan du som ledare ha stor nytta av att ta in input från externa experter.

Så vad bör göras?

Ta hjälp av någon som kan och förstår dina utmaningar och behov. Media720s seniorkonsulter är erfarna ledare som haft ledande roller på olika medieföretag innan vi blev konsulter. Vi arbetar dagligen med utvecklingsprojekt inom olika områden och för olika företag. Vi varvar det med mentorskap. En stark och värdefull kombination.

Och vad har du att förlora?
Ta chansen till personlig utveckling i en tid när förändringstempot och utmaningarna är högre och större än någonsin.

 

Så här går det till:

  1. Boka dag och tid via vår Calendly för förmöte
  2. Vi bokar in ett mentorsmöte på 90 minuter.

Varför erbjuder vi detta kostnadsfritt?
– I dessa utmanande tider vill vi som företag kunna bidra och hjälpa till på vårt sätt, dessutom ser vi arbetet som en lärandeprocess för oss.

Boka ditt gratis mentorskap nu