fbpx
Lönsamt för bolaget!
Bra för dig!
Lönsamt för bolaget!
Bra för dig!
Missing image

Coaching och mentorskap

Att ständigt utvecklas är helt nödvändigt. Idrottsstjärnor tar ofta hjälp av olika coacher, det kan du också göra.

Vem bollar du med?

En klar nackdel som chef är att vi ofta inte har någon att bolla med på riktigt. Vare sig vår egen utveckling eller strategiska beslut för bolaget. Visst diskuterar du med din chef och med medlemmarna i ditt team. Men samma idéer snurrar till slut bara runt. Extern input saknas.

Fram till chefspositionen har vår karriär ofta kantats av utbildningar och förhoppningsvis chefer som har hjälpt oss att utvecklas. Precis som ungdomar inom idrotten där det är helt naturligt att lyssna till kloka råd från sin tränare. Men ofta förvinner detta när vi blir chef och vi tror att vi klarar det själva – vi har ju nått så långt.

Så vad bör göras?

Ta hjälp av någon som kan och förstår dina utmaningar och behov. På Media720 är vi alla erfarna chefer som har haft liknande jobb som du har, innan vi blev konsulter. Vi arbetar dagligen med utvecklingsprojekt inom olika områden och för olika företag. Och vi varvar det med coaching. Det är alltid väldigt uppskattat.

Antingen sitter du själv med frågorna, som du kan skicka till din coach några dagar innan varje möte. Eller så låter du din coach utmana dig med frågor. Ofta kan det variera i perioder.

En del coachuppdrag pågår under några få möten, andra håller på under ett år. Allt efter dina behov och budget. Efter det har du tankat av din coach på idéer och du kan antingen byta person eller klara dig utan ett tag.

Ring någon av oss nedan eller maila här om ett kostnadsfritt möte.

Vågar du utmana dig själv?

Slå en signal så hittar vi en tid för ett kostnadsfritt möte med en person som passar dina behov och dig som person.