fbpx
2023-10-16 Magnus Wallén

Gratis Mentorskap till deltagare på Tidskriftsdagen 2023

Att ständigt utvecklas är helt nödvändigt. Idrottsstjärnor och chefer från näringslivet tar hjälp av coacher och mentorer för att utvecklas och hantera utmaningar, det kan du också göra.

Stolt partner till Sveriges Tidskrifter
Kenny Hallberg är en av våra erfarna mentorer
Kenny Hallberg är en av våra erfarna mentorer

En klar nackdel som chef är att vi ofta saknar någon att bolla med på riktigt. Vare sig vår egen utveckling eller strategiska beslut för bolaget. Visst diskuterar du med din chef och med medlemmarna i ditt team. Men samma idéer snurrar till slut bara runt. Extern input saknas ofta.

Precis som inom idrotten, där det är naturligt att lyssna till kloka råd från sin tränare, kan du som ledare ha stor nytta av att ta in input från externa experter.

Så vad bör göras?

Ta hjälp av någon som kan och förstår dina utmaningar och behov. Media720s seniorkonsulter är erfarna ledare som haft ledande roller på olika medieföretag innan vi blev konsulter. Vi arbetar dagligen med utvecklingsprojekt inom olika områden och för olika företag. Vi varvar det med mentorskap. En stark och värdefull kombination.

Och vad har du att förlora?
Ta chansen till personlig utveckling i en tid när förändringstempot och utmaningarna är högre och större än någonsin.

 

Så här går det till:

  1. Boka dag och tid via vår Calendly för förmöte
  2. Vi bokar in ett mentorsmöte på 90 minuter.
  3. Mentorsmötet ska genomföras senast 31/1-2024 för att vara kostnadsfri.
  4. Du och ditt företag ska vara medlem i Sveriges Tidskrifter.

Senast 15 november behöver ni höra av er för att workshopen ska bli kostnadsfri. Den ska dock genomföras senast den 31 januari 2024.

Varför erbjuder vi detta kostnadsfritt?
– Som en partner till Sveriges Tidskrifter och som känner lite extra för just tidskrifter vill vi kunna bidra i en utmanande tid.

Boka ditt gratis mentorskap nu